اگر بایوسایدها را با توجه به مکانیسم اثر، بررسی کنیم می بینیم که به دو دسته زیر تقسیم بندی می شوند:
1- بایوسایدهای اکسید کننده شامل: ترکیبات کلر، دی اکسید کلر، پراکسید هیدروژن، برم و ازن. این بایوسایدها از طریق فرآیند الکتروشیمیایی اکسیداسیون، باکتری ها را از بین می برد. جایی که زیست کش الکترون را از باکتری به دست می آورد و این از دست دادن الکترون اساساً باکتری ها را از بین می برد.
2- بایوسایدهای غیراکسید کننده شامل: ترکیبات آمونیوم کوارتز، ایزوتیازولین، برونوپل، THPS ، DBNPA و …
ترکیبات اکسیدکننده به دلیل حساسیت مواد کوتینگ به این ترکیبات در فرمولاسیون کوت استفاده نمی شوند.
شرکت راستین شیمی پارس توانسته است با بهرهمندی از سال ها تجربه تیم فنی خود در صنعت کاغذسازی، بهترین عامل ضد باکتری که می تواند سلامت کوتینگ شما در طولانی مدت را تضمین کند، خدمت مشتریان عزیز ارائه دهد. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
میخواهید به بحث بپیوندید؟احساس رایگان برای کمک!